FAQ

Mindenképp jelentkezz! Nem veszhetsz semmit azzal, ha a Social Impact Awardra jelentkezel. Ha az ötleted nagyon kezdeti szakaszban van, a programon keresztül sokat tudsz fejlődni.

És még azoknak is van lehetősége a díj megnyerésére, akik esetleg nagyon kezdeti szakaszban járnak az ötlet kidolgozásának. Az számít, hogy az ötleted jól átgondolt legyen, és hogy be tudd azt mutatni, hogy te vagy a csapatod meg akarja és tudja valósítani az ötletet.

Ha bekerülsz a döntőbe finalistaként, akkor a nyár folyamán (júliustól szeptemberig) időt kell szánnod a projektedre. A projekt előrehaladásától függően szükséges lesz összeállítni egy üzleti modellt és egy üzleti koncepciót, előállítani az első prototípusokat (amennyiben termékről van szó) és megtenni az  első lépéseket a megvalósítás felé. A Social Impact Award segít abban, hogy teljes mértékben rá tudj koncentrálni a projektedre, és rövid időn belül nagyon messzire juss vele.

Ezenkívül a co-working irodában irodai infrastruktúrát ajánlunk fel,  és hozzáférést biztosítunk szakértőinkhez, valamint társadalmi  vállalkozók hazai és nemzetközi hálózatához. Ez alatt az időszak alatt rendszeresen visszajelzést kell adni a Social Impact Award csapatának az előrehaladásról – melyben egy mentor is fog segíteni téged, titeket. Ezek mind hozzásegítenek ahhoz,  hogy  a későbbiekben bemutasd a projekted, annak előrehaladását más érdekelt felek, támogatók és potenciális partnerek előtt is.

A beadási határidő után az összes projekt előszűrésen megy át, és egy rövidített lista készül a legígéretesebb ötletekből a pályázat elbírálási kritériumai alapján. Ez a rövidített lista kerül a zsűri elé, akik kiválasztják a legjobb 8 projektet.

A 8 finalistát ezután hamarosan kihirdetjük.

Még ha nem is tudod a nyarat a projektednek szentelni, akkor is profitálhatsz a Social Impact Award-ra való pályázásból.

A workshop-okon való részvétel vagy az  online támogatás értékes lehet ahhoz, hogy a projektölteted ki tudd dolgozni. A jelentkezéseddel visszajelzést kapsz  a projektötletéről a zsűri által.

De nem leszel jogosult a Social Impact Award finalistái közé bekerülni, mivel az csak azoknak a projekteknek és csoportoknak van fenntartva, amelyek képesek ötleteik kidolgozására a nyári hónapokban.

További kérdéseiddel keresd fel weboldalunkat vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

A pályázók tudomásul veszik, hogy be kell tartaniuk a verseny szabályait, és elfogadják az előszűrő csapat és a zsűri döntéseit.

Empowering youth to make a difference.