Hozd létre az ötleted!

Kezdd egy rövid összefoglalóval, majd haladj végig a többi mezőn. A pályázat tervezetét elmentheted, és később folytathatod.

Hívd meg a további csapattagokat!

Küldj e-mail meghívókat a csapattagoknak. Amint csatlakoznak a platformhoz és kitöltik a profiljukat, Veled együtt szerkeszthetik a pályázatot.

Jelentkezési feltételek

Azáltal, hogy következetes támogathatósági kritériumokat tartunk fenn, képesek vagyunk teljesíteni küldetésünket, azaz segíteni a fiatalokat abban, hogy megtegyék első lépéseiket a társadalmi vállalkozói lét világában. A pályázóknak meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 1. Annak érdekében, hogy programunk középpontjában továbbra is a fiatalok álljanak, a pályázó alapcsapat minden tagjának jogilag 14 és 30 év közötti életkorúnak kell lennie.
 2. Befogadunk mind a még meg nem valósult, mind a megvalósítás korai szakaszában lévő ötleteket is. A korai megvalósítási szakaszban lévő ötleteket azonban csak akkor lehet benyújtani, ha a projektet tavaly január 1-je után hozták létre.
 3. A pályázó projektek a pályázat benyújtásáig nem részesülhettek jelentős hivatalos induló finanszírozásban. Ez alatt a 6 000 EUR értéket meghaladó, külső forrásból származó hivatalos támogatásokat értjük (pl. angyalbefektetés, ösztöndíj, díj stb.).
 4. A pályázó csapat nem vehetett részt a SIA inkubációban ugyanazzal az ötlettel, amellyel pályázott, és nem nyerhette el a Social Impact Award díját  a korábbi években.

Program hírei

Az összes többi programjainkról, valamint további eseményekről részletesen tájékozódhat honlapunkon.

Látogass el a weboldalunkra!

Idővonal

 1. Pályázati oldal

  18. április 2024 - 18:25

  Az utazás itt kezdődik. Hivatalosan is benyújthatod jelentkezésed a helyi inkubációs programunkba.

 2. Pályázati időszak lezárása

  27. május 2024 - 0:01

  A jelentkezési határidő lejárt, és a pályázatok lezárultak. Szakértő zsűriünk azonnal megkezdi a pályázatok elbírálását.

 3. A finalisták bejelentése

  20. június 2024 - 12:40

  Az inkubációban való részvételre kiválasztott legígéretesebb vállalkozásokat az erre a célra szervezett online Live eseményen jelentjük be. Az esemény mindenki számára nyitott.

 4. Visszajelzés

  21. június 2024 - 10:40

  Azok számára, akiket nem veszünk fel az inkubációnkba, az utazás itt nem ér véget. Minden pályázó jogosult arra, hogy szakértői zsűriünktől visszajelzést kapjon a pályázatáról, és így megkapja a szükséges információkat ahhoz, hogy tovább dolgozhasson vállalkozásán.