FAQ

Ena oseba ali ekipa lahko prijavi več projektov. Pozor: vsaka prijava mora vsebovati jasno opredeljen projekt in biti izpolnjena na podlagi prijavnih kriterijev.

Vsekakor se prijavi! S sodelovanjem v tekmovanju Social Impact Award ne moreš ničesar izgubiti! Delavnice in stiki z drugimi udeleženci pa ti bodo pomagali pri konkretiziranju svoje ideje. Še posebej, če je tvoja ideja še zelo nova, ti ravno nagrada ponuja izjemno priložnost, da ji omogočiš, da zraste.

In tudi ideje v zelo zgodnji fazi razvoja imajo priložnost osvojiti nagrado Social Impact Award - če so dobre, premišljene in pokažeš, da jo lahko ti / tvoja ekipa uresničiš/-te.

Tudi če poletja ne moreš popolnoma posvetiti svojemu projektu, se lahko vseeno prijaviš na tekmovanje Social Impact Award. Tvoj projekt bo objavljen na spletnem mestu http://slovenia.socialimpactaward.net in predstavljen širši javnosti. Poleg tega lahko izkoristiš delavnice in dragocen prispevek za razvoj tvoje projektne ideje. Vendar s tem ne boš upravičen/-a do vstopa v finalni krog tekmovanja za nagrado Social Impact Award, saj je le-ta rezerviran za tiste projekte in projektne skupine, ki lahko v poletnih mesecih delajo na svojih idejah.

Če imaš dodatna vprašanja, obišči http://slovenia.socialimpactaward.net, našo Facebook stran ali nas kontaktiraj neposredno prek našega spletnega kontaktnega obrazca.

Vsi tekmovalci s prijavo potrjujejo, da spoštujejo konkurenčna pravila in sprejemajo odločitve nadzorne ekipe in žirije.

Vse pravice do tvoje prijave ostajajo seveda pri tebi. Kratek opis ideje bomo objavili na spletnem mestu in ga shranili v naše komunikacijske in medijske dokumente, da bo tvoja ideja lahko navdihnila ostale udeležence in druge ljudi (medije, potencialne partnerje, prostovoljce), in bodo lahko spoznali tvoj projekt. Vse prijavne pravice seveda ostajajo pri prijavitelju.

Če prideš med finaliste Social Impact Awarda, je tvoja odgovornost, da večino poletja (junij-september) nameniš razvoju svojega projekta. To vključuje - glede na stopnjo razvoja tvojega projekta - razvoj poslovnega modela in koncepta, prve prototipe ideje in prve korake k implementaciji. Nagrada Social Impact ti kot finalistu/finalistki omogoča, da se intenzivno posvetiš svojemu projektu in v kratkem času narediš velike korake.

Kot zmagovalec/-ka Social Impact Award-a se zavezuješ, da boš oktobra sodeloval/-a na SIA Europe Summitu in predstavil/-a nadaljnji razvoj projekta pred celotno mednarodno skupnostjo. Tudi tu boš imel/-a priložnost navdušiti druge in jih prepričati v svoj projekt.

Empowering youth to make a difference.