Razvij svojo idejo

Začni s kratkim povzetkom in nadaljuj prijavo skozi ostala polja. Osnutek prijave lahko shraniš in nadaljuješ pozneje.

Povabi ekipo

Pošlji e-mail vabilo članom svoje ekipe. Ko se bodo tudi oni registrirali na platformi in uredili svoje profile, boste lahko skupaj dopolnili in uredili svojo SIA prijavo.

Merila ocenjevanja

Z ohranjanjem doslednih kriterijev nam uspeva uresničevati našo vizijo pomagati mladim, da naredijo prve korake v svetu socialnega podjetništva. Prijavitelji morajo ustrezati naslednjim merilom:

1. Z namenom zagotavljanja osredotočenosti na mlade morajo biti vsi člani ožje ekipe stari med 14 in 30 let.

2. Sprejemamo tako ideje, ki še niso bile izvedene, kot tudi ideje v zgodnji fazi izvajanja. Slednje je mogoče prijaviti samo, če je projekt ustanovljen po 1. januarju preteklega leta.

3. Projekti prijaviteljev pred oddajo prijave ne smejo prejeti večjega formalnega financiranja za začetek delovanja. To pomeni, da ne smejo prejeti formalnih sredstev iz zunanjih virov, ki presegajo vrednost 6000 evrov (na primer investicije poslovnih angelov, nepovratna sredstva, nagrade ipd.).

4. Prijavitelj s prijavljeno idejo ne sme že prej sodelovati v inkubaciji SIA ali zanjo v preteklih letih prejeti nagrade Social Impact Award.

Si star_a nad 30 let in imaš super idejo, ki bi bila sicer kot nalašč za Social Impact Award?
Pripravili smo prijavnico za opis podjetniške ideje za vse potencialne kandidate, starejše od 30 let. Omogočili ti bomo, da se na drugačen način vključiš v program Social Impact Award, da boš lahko vseeno lahko pridobival_a dragocena znanja in vsebine z delavnic, hkrati pa tudi dobil_a dodeljenega mentorja. Prijavi se tukaj!

O programu

Podrobnosti o vseh drugih programih in podpornih dogodkih najdete na naši spletni strani.

Obišči našo spletno stran.

Timeline

 1. Prijave so odprte

  Tvoja pot se začne tukaj. Uradno lahko oddaš svojo prijavo za fazo inkubacije v svoji državi.

 2. Konec prijav

  Rok za oddajo prijav je tu in zbiranje prijav je zaključeno. Naša strokovna žirija bo kmalu začela s pregledovanjem oddanih prijav.

 3. Razglasitev finalistov

  Najobetavnejše ideje, ki so bile izbrane za sodelovanje v fazi inkubacije, bomo razglasili na posebnem dogodku, ki je odprt za javnost.

 4. Povratne informacije

  Za tiste, ki niso izbrani za inkubacijsko fazo, se zgodba še ne konča. Naša strokovna žirija vsem prijaviteljem nudi dragocene povratne informacije o njihovi prijavi, kar jim omogoča nadaljnji razvoj in izboljšanje projekta.