Kreiraj svoju ideju

Započni sa kratkim opisom ideje, a zatim napreduj kroz druga polja. Možeš da sačuvaš nacrt prijave i da nastaviš kasnije.

Pozovi svoj tim

Pošalji pozivnice članovima svog tima putem e-mail-a. Kada se pridruže platformi i popune svoje profile, moći će da uređuju aplikaciju zajedno sa tobom.

Eligibility criteria

Pomoću konzistentnih kriterijuma za prijavu, mi uspevamo da ostvarimo našu misiju pomaganja mladima da naprave svoje prve korake u svetu društvenog preduzetništva. Prijave za SIA program moraju da ispune sledeće kriterijume:

 1. Da bismo održali fokus programa na mladima, svi članovi tima moraju biti između 14 i 30 godina starosti.
 2. Dobrodošle su ideje koje još nisu implementirane, kao i one koje su u ranoj fazi implementacije. Međutim, ideje u ranoj fazi implementacije se mogu prijaviti samo ako je projekat osnovan nakon 1. januara prošle godine (2023. godine).
 3. Projekti aplikanta ne smeju da prime značajna formalna sredstva za pokretanje pre nego što se prijave. Kao značajna sredstva smatraju se formalni grantovi od spoljnih izvora koji prelaze vrednost od 3.000 evra (na primer, investicije, grantovi, novčane nagrade itd.).
 4. Aplikant ne sme da je već učestvovao u SIA inkubaciji sa istom idejom koju sada prijavljuje niti da je prethodno osvojio SIA nagradu.

Vodič za Apliciranje 2024. možeš preuzeti ovde.

Ažuriranja programa

Detalje o svim našim ostalim programima kao i događajima podrške možeš pronaći na našoj veb stranici.

Poseti našu vebstranicu

Timeline

 1. Otvaranje konkursa

  Tvoje putovanje počinje ovde. Prijavi se za SIA inkubaciju.

 2. Zatvaranje konkursa

  Rok za prijave je istekao i prijave su zatvorene. Naš stručni žiri će uskoro početi sa pregledanjem prijava.

 3. Proglašenje finalista

  Najbolje ideje biće odabrane da učestvuju u inkubaciji. Finaliste ćemo objaviti na društvenim mrežama.

 4. Fidbek

  Putovanje se ovde ne završava za one koji nisu primljeni u SIA inkubaciju. Svi podnosioci prijava imaju pravo da dobiju fidbek o svojoj aplikaciji od našeg stručnog žirija, što će im pružiti neophodne informacije za nastavak rada na svom projektu.